گرمای خورشید در داخل اجاق خورشیدی جعبه پیتزا شما محبوس می شود و شروع به گرم شدن بسیار می کند. کوره هایی مانند این جعبه جمع کننده نامیده می شوند زیرا نور خورشید را در داخل آن جمع می کنند. همانطور که در زیر نور خورشید قرار می گیرد، فر شما در نهایت به اندازه ای گرم می شود که اجاق گاز رومیزی دست دوم پنیر را آب کند یا غذا بپزد!
چگونه اتفاق می افتد؟ پرتوهای نور با زاویه به زمین می آیند. فویل اشعه را منعکس می کند و مستقیماً به دهانه جعبه بازتاب می کند. هنگامی که از پوشش پلاستیکی عبور کرد، هوای داخل آن را گرم می کند.
کاغذ مشکی حرارت ته فر را جذب می کند و روزنامه به جای خارج شدن از کناره های فر، اطمینان حاصل می کند که حرارت ارکوپال جدید در جایی که هست باقی بماند.
اجاق خورشیدی شما میتواند در یک روز آفتابی به حدود 200 درجه فارنهایت برسد و نسبت به اجاقهای معمولی حرارت دادن بیشتر طول میکشد. اگرچه این روش بیشتر طول می کشد، اما استفاده از آن بسیار آسان است و در حالی که انرژی خورشید غذای شما را می پزد، می توانید آن را به حال خود رها کنید.
با ذوب پنیر روی تورتیلای ذرت، رول آپ پنیر درست کردیم. حدود 45 دقیقه طول کشید تا پنیر ما آب شود و تورتیلا نرم شود. دمای داخلی اجاق خورشیدی جعبه پیتزا ما 125 درجه فارنهایت بود.
اگر نمیخواهید برای خوردن یک غذای خورشیدی صبر کنید، سعی کنید چیزی را که از قبل پخته شده است با اسکاج قلاب بافی ، مانند باقیمانده غذا یا یک قوطی سوپ، گرم کنید.
قرار دادن غذای جامد در یک ظرف شیشه ای و مایعات در یک کیسه زیپی پلاستیکی سنگین به خوبی کار می کند. همچنین می توانید فر خود را با قرار دادن آن با حضور اسب خود در آفتاب مستقیم به مدت یک ساعت از قبل گرم کنید.
دستور العمل های دیگری که ممکن است بخواهید امتحان کنید عبارتند از تهیه سیب زمینی پخته، برنج با سبزیجات، فوندو شکلاتی، s’mores و سیب برشته با دارچین و شکر.
- منابع:
- تبلیغات: