هنگام انتخاب ظروف، گرما، دوام و پایداری را در نظر بگیرید. دانستن عملکرد یک تابه می تواند به شما در خرید آن کمک کند.
بنابراین، چگونه ظروف پخت و پز سنگ گرانیت با سایر گزینه ها متفاوت است؟
قابلمه گرانیتی فونیکس پخت و پز سنگ گرانیت دارای پایه آلومینیومی فشرده با لعاب نچسب پخته شده است.
نکته جالب در مورد آلومینیوم این است که به سرعت گرم می شود و به سرعت به تغییرات دما واکنش نشان می دهد. برخی از آشپزخانه های حرفه ای به همین دلیل از ظروف مسی استفاده می کنند.
علاوه بر این، آلومینیوم به طور قابل توجهی ارزان تر از مس است، که آن را به گزینه ای بسیار جذاب تر تبدیل می کند.
با این حال، ناسازگار است و گرما را به خوبی حفظ نمی کند. در نتیجه، آنها را برای تخم مرغ و ماهی مفید می کند، اما نه برای استیک، که نیاز به حرارت زیادی برای تفت دادن دارند.
پوشش
در حین پخت و پز، با درب شیشه ای ظرف سنگ گرانیت، به راحتی می توان مراقب غذا بود.
هر چه بیشتر می توانم ببینم چه اتفاقی در ظرف می گذرد، احتمال کمتری وجود دارد که بگذارم اجزا خشک شوند یا بسوزند. به همین دلیل می توان از تابه برای کارهای مختلف استفاده کرد.
با این حال، پاشیدگی ممکن است بیشتر اتفاق بیفتد زیرا این درب همیشه کاملاً به تابه نمیخورد.
رسیدگی
ظروف پخت و پز سنگ گرانیت دارای دسته های فولادی ضد زنگ هستند زیرا فولاد ضد زنگ کندتر از آلومینیوم گرم می شود، بنابراین خنک می ماند. علاوه بر این، طراحی دسته نیز کیفیت آن را افزایش می دهد.
دستگیره ها در فر بسیار داغ می شوند، حتی اگر در فر ایمن باشند.
عملکرد نچسب